Саша Поповиќ откри која е најгледана емисија во „Ѕвездите на Гранд“

Првиот човек на „Ѕвездите на Гранд“, Саша Поповиќ, откри која емисија досега им била најгледана. Музичкото шоу со години руши рекорди, а Поповиќ рече дека снимањето со Ивица Дачиќ, Александар Вучиќ и Вељо Илиќ било најгледано.

„Најгледана емисија е онаа кога во жирито беа Дачиќ, Вучиќ и Илиќ. Мислам дека Брена беше четврти член. Тоа е сезоната кога настапуваа Рада Манојловиќ, Милан Станковиќ, Душан Свилар, Немања Стефановиќ. Тоа беше најгледана емисија“, рече Поповиќ.