Калиопи: Жената на мојот бивши маж ми е најдобра другарка

Калиопи Букле и Жељко Самарџиќ неодамна пред публиката ја претставија својата дуетска песна наречена „Знам“, која ја напиша нејзиниот поранешен сопруг Ромео Грил, со кој остана во феноменална врска по разводот. 

“Немам многу дуети, бидејќи тоа е нешто што не го правам за маркетинг или затоа што е добро за популарноста, секогаш го правам кога знам дека е нешто што е добро и исполнето“,  рече таа на промоцијата во Белград. Пејачката проговори за својот емотивен живот.

                                                                           Ромео Грил со сопругата

„Секогаш сум заљубен, па дури и кога не сум заљубен – наоѓам причина да се заљубам. Гледам добар филм и се заљубувам во актер, повторно се заљубувам во моите пријатели, добрите пријатели се смислата на животот, добро, сигурно нема повторно да се заљубам во Ромео, мојот поранешен сопруг “ рече  низ смеа за српските медиуми.

Фото: Филип Кранчиќ./нова.рс

Scroll to Top