ТВ ИНТЕРВЈУА

Мирослав Илиќ пред концертот во Скопје: Никогаш не ѝ прозборев на Лепа Брена

Мирослав Илиќ пред концертот во Скопје: Никогаш не ѝ прозборев на Лепа Брена

 https://www.youtube.com/watch?v=Ngcn6pxoiaQ Легендата на народната песна, Мирослав Илиќ, половина век е на музичката сцена. За славејот од Мрчaјевци надалеку се знае, но и покрај неговата популарност, тој е прилично едноставен,...

ПОВЕЌЕ
No Content Available

НАШИ ФАЦИ

ЏЕТ СЕТ

ЗАГОВОР

ЗДРАВИ НАВИКИ

СТИЛ

ДИГИТАЛ

ЌУМРАМ

НОВО

Scroll to Top